Ik geef drumlessen aan kinderen en (jong)volwassenen in de vorm van privélessen. De lessen worden gegeven in een geluidsdichte studio die onderdeel is van de drum school Ludwig Rhythm Factory. (Herenstraat 98, 3985 RX in Werkhoven). De studio is uitgerust met twee drumstellen, een drumcomputer, geluidsinstallatie en internet.

De lessen, waarbij gekozen kan worden voor 30 minuten, 60 minuten of 90 minuten, zijn praktijkgericht en omvatten studies op het gebied van o.a.: techniek, coördinatie, grooves (ritmes), stijlen, theorie, improvisatie, sound en voor de liefhebbers dubbel bassdrum. Hierbij kan gebruik worden gemaakt van verschillende lesmethodieken. Bijvoorbeeld:

– Real time drums (Arjen Oosterhout)
– Groove Essentials (Tommy Igoe)
– Rhythm Factory Drumworkout (Fred van Vloten)
– World Beat (Lucas van Merwijk)
– The Commandments of R&B drumming (Zoro)
– Advanced funk studies (Rick Latham)
– Double bassdrum freedom (Virgil Donati)
– Stick control (George Lawrence Stone)

Daarnaast is er voldoende ruimte en aandacht voor de persoonlijke wensen van de student(e). Zo kan de nadruk liggen op het spelen in bands, uitzoeken/analyseren van liedjes of de voorbereiding op een toelating voor een conservatorium.

Inmiddels heb ik een groot aantal leerlingen/studenten lesgegeven variërend in leeftijd van 6 tot 60 jaar. Daarvan zijn er velen in bands gaan spelen en een aantal zijn toegelaten op een Conservatorium.

Voor meer informatie omtrent prijzen, lesdagen of de aanvraag van een vrijblijvende proefles; bel of mail.