Wat hebben wij drummers toch een prachtig instrument, maar wat kan het voor velen ook een complex instrument zijn om te stemmen. Sinds een aantal jaren staat Pete’s Beat Department garant voor het stemmen van drums op locatie voor particulieren, maar ook voor bedrijven zoals; (muziek)scholen, drumspeciaalzaken, studio’s en slagwerkgroepen. Door uitsluitend goede resultaten is er inmiddels een grote klantenkring opgebouwd die de drum tuning met grote tevredenheid door Pete’s Beat Department laat doen. Voor hulp kunt u kiezen uit:

Sound onderhoud:

De stemming van een drumstel kan na enige tijd verlopen. En uiteraard moeten vellen na verloop van tijd ook worden vervangen. De drums moeten dan opnieuw worden (bij)gestemd. Heeft u hulp nodig om uw drums weer goed en degelijk te laten klinken? Neem dan contact op met Pete’s Beat Department.

Sound op maat:

Sommige drummers zijn op zoek naar een specifiek drumgeluid. Voor bijvoorbeeld een cd opname, een optreden of simpelweg vanwege een bepaalde (eigen) smaak of muziekstijl. Dit vereist vaak een grondiger en meer deskundige manier van stemmen en voorbereiding. Aangezien het stemmen op maat ingewikkelder werk is, ondervinden de meeste drummers problemen met deze fijnstemmerij.
Bij Pete’s Beat Department kunt u advies krijgen over de juiste vellencombinaties en worden de drums naar wens gestemd.

Voor meer info, aanvraag van een offerte of het maken van een afspraak; bel of mail.